Vissza az elektrONline címlapjára !

kattintson a hirdetésre!

Ezen az oldalon szeretnénk tájékoztatni mindenkit portálunk céljáról, működéséről, és a hirdetési, megjelenési feltételekről.

 


Célunk a hazai elektronikával foglalkozó weboldalak bemutatása, információ a nemzetközi oldalakról, egyéb hasznos elektronikai információk és hirdetési szolgáltatás nyújtása.
Újságunk tulajdonosa, fejlesztője és üzemeltetője a NEbeT Informatikai és Kereskedelmi Bt.

© Oldalaink másolása csak a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával történhet !


Hírrovatunk mindenki számára nyitott: megjelentetünk minden olyan szakmai ( elektronikai, rádióamatőr) információt, mely olvasóink számára értékes lehet. Így híreket bárkitől fogadunk, elegendő egy e-mailt küldeni részünkre. A hírekhez lehet csatolni képeket is. Híreink aktualitásuk múltán megtalálhatóak archívumunkban.


Apróhirdetéseink az elektronikával hobbi szinten foglalkozók számára ingyenesek most, és a jövőben is.
Mivel portálunk támogatói révén nem fizet a tárhelyért, ezért a kis és nagyvállalkozások részére is ingyenes  apróhirdetési lehetőséget tudunk biztosítani.


Vállalkozások részére a következő ajánlataink vannak :

INGYENES AJÁNLATAINK :

ÜZLETI AJÁNLATAINK :

Hirdetési feltételeink és a megrendelés módja itt olvasható >>Címtárainkban minden oldal ( hobbi, HAM,  iskola, üzleti ) bemutatása ingyenes.
Az oldalak egy részére munkánk során találtunk rá. További oldalak ajánlással kerülhetnek be címtárainkba.
Oldalakat bárki ajánlhat (tehát nem feltétel az, hogy az oldal tulajdonosa küldjön ajánlást), viszont oldal leírást csak az oldal tulajdonosától jelenítünk meg. A címtárakban lévő információkat az oldal tulajdonosa bármikor módosíthatja.Ugyancsak ingyenesen jelentetünk meg közcélú felhívásokat, bannereket.
Ehhez az alábbi feltételeknek kell megfeleni :

A bannerek típusa: statikus, vagy animált gif, méret: 408x60, terjedelem max 20KB lehet.Saját számlálónkon kívül portálunk látogatottságát a Hungarian top 1000 rendszer is ellenőrzi.
Saját számlálónk az 1999.március 01. óta nálunk járt látogatókat jelzi.
A címoldalunkon a top1000 képre kattintva eljut ebbe a rendszerbe, és azonnal megtekintheti aktuális, és korábbi látogatottsági statisztikáinkat. (1999.09. hótól kezdve.) Egyúttal informálódhat oldalunk helyezéséről is.A híroldalunkon lévő oldal ajánlatunkba saját döntésünk alapján kerül mindíg új oldal.
Ezen szolgáltatásunk is ingyenes, és nonprofit oldalakat támogat kizárólag. Az új ajánlatokról az általunk megtalált illetve az olvasóink által ajánlott oldalak ismeretében döntünk.


Aki szeretné oldalán portálunk linkjét elhelyezni, annak előre is köszönjük,egyben közvetlen másolásra elhelyeztük ezeket itt :

képként  :

elektrONline újság

vagy kicsit nagyobban:

elektrONline újság

szövegként  :

elektrONline portál

(A szövegen természetesen mindenki ízlés szerint változtathat.)

 

ha valakinek sok (nekünk szánt) szabad helye van, akkor pedig itt a bannerünk :


Portálunk címe:

http://www.elektronline.hu

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy oldalaink belső szerkezete változhat, így portálunkból egyéb cím linkként (könyvjelzőként, kedvencként) történő felvételét NEM AJÁNLJUK !!!Kapcsolat

 

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki ötletével, javaslatával, vagy egyéb módon portálunk építéséhez hozzájárult, továbbá a legfelül látható mennyiségű olvasónknak, hogy ellátogattak portálunkra.


Oldalaink megtekintéséhez a Netscape Navigator, a MS Internet Explorer, vagy az Opera böngészők min 4.0-as verzióját ajánljuk.
Képernyő beállítások : 800 x 600 képpont, min 256 szín,
Kérjük engedélyezze böngészőjében a Java Appletek és JavaScriptek futását !

 

címlap > FAQ