Felhasználási feltételek

Az elektronline Távjavítás, Szaki-Dili fórum használata az alábbi felhasználási feltételek elfogadásával lehetséges:

 1. Az elektronline Távjavítás, Szaki-Dili fórum (továbbiakban Fórum) oldalon megjelenő tartalom kizárólag a http://elektronline.hu/wwwboard URL alatt elérhető ingyenes tárhely-szolgáltatásunkat igénybe vevő felhasználók tartalmából áll. Az oldalon megjelenő anyagok nem minősülnek hivatalos üzemeltetői tartalomnak, azokra a 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.
 2. A Fórum üzemeltetője a NEBET.HU Kft (továbbiakban Üzemeltető)
 3. Az Üzemeltető nem felel a felhasználók által elhelyezett tartalmakért. Amennyiben bárki jogsértő tartalmat észlel, az adott topicban elhelyezett moderálási kérésre szolgáló linkre kattintva eltávolítási kérelemmel élhet.
 4. Bárki felhasználónak minősül, aki a Fórum oldalán bármilyen irányú adatforgalmat kezdeményez.
 5. Regisztrált felhasználónak minősül az, aki Fórum felhasználó létrehozásával és a belépéssel elfogadja jelen felhasználási feltételeket.
 6. A Fórumot minden felhasználó csak saját felelősségére használhatja. A felhsználó felelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint a felhasználói adatainak (nicknév, e-mail cím, jelszó) biztonságban tartásáért.
 7. A Fórum alapvető funkciója elektronikai készülékekkel kapcsolatos javítási, karbantartási információk cseréjére, ezekkel kapcsolatos segítségnyújtás. Ettől lényegesen eltérő témák offtopicnak minősülnek, és törlésre kerülnek.
 8. A Fórum Szaki-Dili része a regisztrát felhasználók számára van fenntartva, ott a Fórum alapvető funkciójától eltérő, "szabadidős" beszélgetések indíthatók más témákról. Ez a Fórum másodlagos profilja. Regisztrált felhasználó nem élhet vissza ezzel olyan módon, hogy a Fórumbeli tevékenysége főképp a Fórum Szaki-Dili részén folyamatos, mert ez a Fórum alapvető szellemiségével ellentétes.
 9. Az Üzemeltető a Fórumon közzétett adatokért, szövegekért felelősséget nem vállal. A Fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók töltik fel, és azokért ők vállalják a felelősséget. A Fórumra csak olyan tartalmak tölthetők fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait, vagy bármely más, Magyarországon hatályos jogaszbályt.
 10. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Fórumon közzétett tanácsok, megoldások megvalósítása során keletkező bármilyen jellegű kárért. Az Üzemeltető felhívja a figyelmet, hogy háztatási, elektronikai készülékek javítása, módosítása csak megfelelő szakértelem birtokában, az élet és vagyonbiztonségi szabályok betartásával végezhető.
 11. A Fórum képeket, videókat, egyéb médiatartlamakat nem tárol, azok megjelenítése külső forrásból történik, így az azokkal kapcsolatos szerzői jogi kérdések is a médiatartalom valódi szolgáltatóját érintik, azokért az Üzemeltető felelősséget nem vállal.
 12. A Fórum összes részlegesen, utólagosan, felhasználó jelzést követően moderált. A moderáció nem jelenti a Fórumon közzétett tartalmakért való szerkesztői felelősségvállalást, csupán a tartalmak részleges tisztítását. A moderációval eltávolított tartalom megsemmisülésére alapozva semmilyen felhasználói igény nem támasztható.
 13. A Szolgáltató felhívja minden felhasználó figyelmét arra, hogy alaposan és körültekintően mérlegelje, hogy milyen tartalommal teszi közzé hozzászólását. Ennek során vegye figyelembe, hogy bárki, akár több év elteltével is visszakeresheti egy-egy felhasználó akár összes hozzászólását.
 14. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatot megsértő felhasználókat inaktiválja, vagy akár törölje. Ebben az esetben a felhasználó belépési lehetősége az adott felhasználó / jelszó párossal megszűnik, hozzászólásai inaktíválás esetében nem kerülnek megjelenítésre, törlés esetében pedig eltávolításra kerülnek a rendszerből

 15. Hatályos: 2015.06.25-től.

  Reméljük hogy fórumunk kedvenc helye lesz minden jóérzésű kollégának!
  elektronline