elektrONline - Távjavítás üzenőtábla :: Tanács beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép vásár
Vissza az elektrONline címlapjára !

Ha valamilyen készülék építése, vagy javítása közben tanácsra, segítségre lenne szüksége, küldje el Távjavítás üzenőtáblánkra !

<< Vissza az előző listához <<         >> Új téma indítása >>

Teljes lista megjelenítése
a legfrissebektől kezdve

868640
Tanács beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép vásár

Az eddig feltett összes kérdés címében
vagy tartalmában kereshetsz:


 

 

Belépés

Szabó Gabriella:
2021.11.18
  21:23:31
Üdv!
Beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép vásárlás előtt állok. Nem volt még egyik sem eddig nekem. Nincs tapasztalatom h melyik a jó márka. Középkategóriás kellene nem túl drágán.
Köszönöm a segítséget.
Vastagh Norbert:
2021.11.18
  21:58:05
Kedves Gabriella!

Gáz főzőlap: én olyat vennék, amin van "Wok" égő is. Illetve eddig kétszer kellett főzőlapot vennem, mindkétszer olyat vettem, és nem bántam meg ;-)
Bár Wok serpenyőm sohasem volt ;-) , de sokszor jól jön az a plusz teljesítmény!

Sütő: jó, ha van benne sín vagy kocsi a tepsikhez. Nagyon praktikus tud lenni!

Mosogatógép: nem ár, ha a belseje rozsdamentes, és nem műanyag. Nekem eddig volt több Whirlpool (mert már az 5. lakásban lakunk a családdal... ;-) , nagyon jók voltak. Volt egy műanyag belsejű Bosch, az hangos volt, és szerintem nem mosogatott olyan szépen - alaposan, mint a többi... De rengeteg különböző gyártónak rengeteg különböző készüléke van, nem nagyon lehet eligazodni, és előre látni, hogy melyik lesz jó, viszont szerencsére túl nagy különbség nincs.
Legyen 12 terítékes, ha van neki hely, fém belsejű, és kb. ennyi.
A programválaszték ízlés kérdése, most éppen egy AEG gépünk van 6 programmal, de mi csak kettőt használunk: egy gyorsat pl. a poharakhoz és a szinte tiszta ;-) holmikhoz, minden más esetben meg a 2,5 órás, 60 fokos Pro programot, na azzal tiszta lesz minden.


istvan:
2021.11.22
  13:12:35
Hi,

Gondolj bele! Szegény feleséged, főzés közben levegő helyett az elégett gáz termékeit szívogatja befelé... Mert ha Te szívod, mert mindenáron gázt akarsz, az rendben van! (Rendben van?) Whirlpool, Elektrolux.

P.István


Bimre:
2021.11.22
  13:47:55
Én 50 éve állok a gáz mellett és vagyok,anyukám 84 és ebből nem tudom mennyi volt a sparheltes idő de utána végig gáz mellett állt-áll.
Vastagh Norbert:
2021.11.22
  17:15:34
Hát ja... Éttermi konyhákban is gáz főzőlapok vannak: van, aki ott eltölt a 8-10 gázégő mellett 35 évet napi 8 órában, és még mindig él! Ahhoz képest az a heti pár óra, amit egy átlagember az 1-2 meggyújtott gázégő mellett eltölt, nem nagy kaland ;-)

Egészségkárosítóbb szerintem, amikor majdnem agyvérzést kapok a sz*r főzőlaptól, hogy mi a fenéért nem melegít már??? ;-)

(...a feleségemet meg ne sajnáld, szerintem én több időt töltök a konyhában, mint ő ;-)


Ehhez a témához már több mint 30 napja nem érkezett hozzászólás, így lezárásra került.